08/09/2020 08/09/2020 Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης, πραγματοποίησε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομογενή, Μάικλ Δουκάκη (Michael Dukakis), προκειμένου να τον συγχαρεί για την απονομή του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο κ. Δουκάκης αποτελεί εξέχουσα φυσιογνωμία της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, καθώς υπήρξε ο μακροβιότερος κυβερνήτης στην ιστορία της...
08 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:06
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2020 - 22:07

Τηλεφωνική επικοινωνία Υφυπουργού Εξωτερικών και Μάικλ Δουκάκη

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία Υφυπουργού Εξωτερικών και Μάικλ Δουκάκη

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης, πραγματοποίησε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομογενή, Μάικλ Δουκάκη (Michael Dukakis), προκειμένου να τον συγχαρεί για την απονομή του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Δουκάκης αποτελεί εξέχουσα φυσιογνωμία της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, καθώς υπήρξε ο μακροβιότερος κυβερνήτης στην ιστορία της Μασαχουσέτης και ήταν υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για την Προεδρία των ΗΠΑ το 1988, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Επίσης, σημειώνεται πως συμμετέχει ενεργά στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι των ΗΠΑ, καθώς και σε οργανώσεις της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, σε φιλανθρωπικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δράσεις, καθώς και στις οργανώσεις του Μαραθωνίου της Βοστώνης, προβάλλοντας πάντοτε την ελληνική του ταυτότητα.

 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων