18/11/2018 08/02/2019 Η κοινότητα του Αγίου Δημητρίου Αστόριας τίμησε στη διάρκεια του ετήσιου γεύματός της έναν εκλεκτό ενορίτη και πρώην πρόεδρό της, τον Ιορδάνη Κόκκορη, την Κυριακής 11 Νοεμβρίου στο Terrace on The Park, γιορτάζοντας παράλληλα τα 91 χρόνια από την ίδρυσή της καθώς και τα 61 χρόνια λειτουργίας του Ημερήσιου Σχολείου της. Στην εκδήλωση παρέστη ο...
18 Νοεμβρίου, 2018 - 22:06
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2019 - 21:22

Τιμητική Εκδήλωση Άγιο Δημήτριο Αστόριας

Διαδώστε:
Τιμητική Εκδήλωση Άγιο Δημήτριο Αστόριας

Η κοινότητα του Αγίου Δημητρίου Αστόριας τίμησε στη διάρκεια του ετήσιου γεύματός της έναν εκλεκτό ενορίτη και πρώην πρόεδρό της, τον Ιορδάνη Κόκκορη, την Κυριακής 11 Νοεμβρίου στο Terrace on The Park, γιορτάζοντας παράλληλα τα 91 χρόνια από την ίδρυσή της καθώς και τα 61 χρόνια λειτουργίας του Ημερήσιου Σχολείου της.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Νέα Υόρκη, Αλέξης Φαίδωνος – Βαντέ, ο οποίος συγχαίροντας τον κ. Κόκκορη είπε ότι “έχει προσφέρει το χρόνο του, έχει υπερβάλει τον εαυτό του για τους ιερούς σκοπούς αυτής της κοινότητας, της μετάδοσης στη νέα γενιά της Ελληνικής γλώσσας, της Ελληνορθόδοξης θρησκείας, των ελληνικών παραδόσεων και του ελληνικού πνεύματος.

Συγκινημένος ο ίδιος αλλά και σκορπίζοντας συγκίνηση με τα λόγια και τις πράξεις του παρέλαβε την τιμητική πλακέτα ο κ. Κόκκορης από τον ιερατικώς προϊστάμενο του Αγίου Δημητρίου, Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο και τον πρόεδρο του κοινοτικού συμβουλίου, Ευάγγελο (Βαν) Χριστάκο.

Greek News/ της Ρεβέκκας Παπαδοπούλου/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων