01/09/2022 01/09/2022 Το Ελληνικό Νοσοκομείο – Γηροκομείο στο Βαλουκλή το οποίο επλήγη από πυρκαγιά τον προηγούμενο μήνα επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και τα εκκλησιαστικά θέμετα, Ανδρέας Κατσανιώτης.  Ο κ. Κατσανιώτης είχε εκφράσει από την αρχή την στήριξη της ελληνικής πολιτείας για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών ενώ αυτή είναι η τέταρτη φορά...
01 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2022 - 11:35

Στο πυρόπληκτο Βαλουκλή ο Έλληνας ΥΦΕΞ Ανδρέας Κατσανιώτης

Διαδώστε:
Στο πυρόπληκτο Βαλουκλή ο Έλληνας ΥΦΕΞ Ανδρέας Κατσανιώτης

Το Ελληνικό Νοσοκομείο – Γηροκομείο στο Βαλουκλή το οποίο επλήγη από πυρκαγιά τον προηγούμενο μήνα επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και τα εκκλησιαστικά θέμετα, Ανδρέας Κατσανιώτης. 

Ο κ. Κατσανιώτης είχε εκφράσει από την αρχή την στήριξη της ελληνικής πολιτείας για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών ενώ αυτή είναι η τέταρτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του που επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την ομογένεια.

“Επισκέφθηκα το γηροκομείο & νοσοκομείο Βαλουκλή της Κωνσταντινούπολης. Ο πόνος για την καταστροφή από την πρόσφατη πυρκαγιά είναι μεγάλος. Ακόμα μεγαλύτερη όμως είναι η Πίστη μας & οδηγός για να ξεπερνάμε κάθε δοκιμασία. Η ομογένεια της Κωνσταντινούπολης, οι Έλληνες παντού στον κόσμο, η Μητέρα Πατρίδα θα συμβάλουμε ώστε το κτίριο – σύμβολο του Ελληνισμού της Πόλης να ακτινοβολήσει και πάλι”, έγραψε σε ανάρτησή του.

Τον Υφυπουργό Εξωτερικών συνόδευσε η Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων