14/03/2019 14/03/2019 Γεύση από ελληνική κουζίνα και παραδοσιακούς χορούς της Ελλάδας, πήρε στην Μελβούρνη, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον. Όπως γράφει το neoskosmos.gr ο κ. Μόρισον βρέθηκε στο κτίριο της Ελληνικής Κοινότητας στο κέντρο της Μελβούρνης, όπου τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρός της, Βασίλης Παπαστεργιάδης και οι συνεργάτες του, τον ξενάγησαν, τον ενημέρωσαν για τις ανάγκες της...
14 Μαρτίου, 2019 - 13:32

Το… τσάμικο του Αυστραλού Πρωθυπουργού

Διαδώστε:
Το… τσάμικο του Αυστραλού Πρωθυπουργού

Γεύση από ελληνική κουζίνα και παραδοσιακούς χορούς της Ελλάδας, πήρε στην Μελβούρνη, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον.

Όπως γράφει το neoskosmos.gr ο κ. Μόρισον βρέθηκε στο κτίριο της Ελληνικής Κοινότητας στο κέντρο της Μελβούρνης, όπου τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρός της, Βασίλης Παπαστεργιάδης και οι συνεργάτες του, τον ξενάγησαν, τον ενημέρωσαν για τις ανάγκες της ομογένειας και ενημερώθηκαν από τον ίδιο για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησής του.

Παρακολούθησε και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς στην Κοινότητα. Μάλιστα, όταν άρχισαν τα κλαρίνα, μπήκε στον χορό και ο ίδιος, δείχνοντας πως το… έχει, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία του Κώστα Ντεβέ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων