05/02/2019 05/02/2019 Οι Αρκάδες της Μελβούρνης, πιστοί στις πατροπαράδοτες, πατριωτικές και θρησκευτικές παραδόσεις, ετέλεσαν Μνημόσυνο στην μνήμη και τιμή του ήρωα της μεγάλης Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στον Ιερό Ναό Άξιον Εστίν, κατά την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Παρά την αντιξοότητα της αφόρητης υψηλής θερμοκρασίας της ημέρας, στο γεγονός παρευρέθησαν πολλά μέλη των Αρκαδικών Συλλόγων με τους...
05 Φεβρουαρίου, 2019 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2019 - 19:44

Τον Γέρο του Μοριά τίμησαν οι Αρκάδες της Μελβούρνης

Διαδώστε:
Τον Γέρο του Μοριά τίμησαν οι Αρκάδες της Μελβούρνης

Οι Αρκάδες της Μελβούρνης, πιστοί στις πατροπαράδοτες, πατριωτικές και θρησκευτικές παραδόσεις, ετέλεσαν Μνημόσυνο στην μνήμη και τιμή του ήρωα της μεγάλης Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στον Ιερό Ναό Άξιον Εστίν, κατά την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019.

Παρά την αντιξοότητα της αφόρητης υψηλής θερμοκρασίας της ημέρας, στο γεγονός παρευρέθησαν πολλά μέλη των Αρκαδικών Συλλόγων με τους φίλους των, όπου μετά την Δοξολογία και την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος, κύριο Δημήτριο Μηχαλόπουλο και από αντιπροσώπους των Δ. Σ. πολλών Αρκαδικών Οργανισμών.

Στη συνέχεια, παρετέθη γεύμα στην αίθουσα δεξιώσεων του Παναρκαδικού Συλλόγου «Ο Κολοκοτρώνης» στο 570 Victoria St., North Melbourne.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Πρόεδρος κ. Χρύσα Κανατά, η οποία με εύγλωττο τρόπο αναφέρθηκε στις συνθήκες της γέννησης του Θ. Κολοκοτρώνη, στα κατορθώματά του καθώς και στις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

 

ΠΗΓΗ: arcadiaspot.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων