04/05/2020 04/05/2020 Ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους από τις 7 Ιουνίου τα ελληνικά παροικιακά σχολεία του Καϊρου και της Αλεξάνδρειας, μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία της Αιγύπτου, όπου την ίδια ημερομηνία ξεκινούν οι εξετάσεις των μαθητών της Γ’ Λυκείου στην αραβική γλώσσα. Λίγες ημέρες από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, τόσο η Αμπέτειος Σχολή Καΐρου όσο και το...
04 Μαΐου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2020 - 22:24

Τον Ιούνιο ανοίγουν και πάλι τα Ελληνικά Σχολεία στην Αίγυπτο

Διαδώστε:
Τον Ιούνιο ανοίγουν και πάλι τα Ελληνικά Σχολεία στην Αίγυπτο

Ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους από τις 7 Ιουνίου τα ελληνικά παροικιακά σχολεία του Καϊρου και της Αλεξάνδρειας, μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία της Αιγύπτου, όπου την ίδια ημερομηνία ξεκινούν οι εξετάσεις των μαθητών της Γ’ Λυκείου στην αραβική γλώσσα.

Λίγες ημέρες από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, τόσο η Αμπέτειος Σχολή Καΐρου όσο και το Αβερώφειο Αλεξανδρείας θα προχωρήσουν στις προβλεπόμενες εξετάσεις, τόσο για την επάρκεια στην αραβική γλώσσα όσο και την εισαγωγή των μαθητών τους στα αιγυπτιακά πανεπιστήμια.

Εφόσον προχωρήσει απρόσκοπτα η πορεία προς την κανονικότητα, η επιλογή των Αιγυπτιωτών μαθητών στα αιγυπτιακά ΑΕΙ θα μπορέσει να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουνίου, ενώ για τις υπόλοιπες τάξεις τα μαθήματα θεωρείται ότι έχουν ολοκληρωθεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων