09/01/2020 09/01/2020 Βαυαρική εφημερίδα πλέκει το εγκώμιο της κ. Σώζας Μπαλδεράνου, Ελληνίδας Δημοτικής Συμβούλου στη πόλη Taufkirchen. Η κ. Σώζα Μπαλδεράνου είναι από ετών εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στη πόλη Τάουφκιρχεν της Βαυαρίας καί προσφέρει ένα θαυμάσιο κοινωνικό έργο. Με το ελληνικό της ταμπεραμέντο, καρδιά και φιλότιμο μετέχει εθελοντικά και με πνεύμα αυτοθυσίας ως πρόεδρος στο Σύλλογο θεραπείας...
09 Ιανουαρίου, 2020 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2020 - 14:14

Βαυαρική εφημερίδα πλέκει το εγκώμιο μίας Ελληνίδας

Διαδώστε:
Βαυαρική εφημερίδα πλέκει το εγκώμιο μίας Ελληνίδας

Βαυαρική εφημερίδα πλέκει το εγκώμιο της κ. Σώζας Μπαλδεράνου, Ελληνίδας Δημοτικής Συμβούλου στη πόλη Taufkirchen.

Η κ. Σώζα Μπαλδεράνου είναι από ετών εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στη πόλη Τάουφκιρχεν της Βαυαρίας καί προσφέρει ένα θαυμάσιο κοινωνικό έργο.

Με το ελληνικό της ταμπεραμέντο, καρδιά και φιλότιμο μετέχει εθελοντικά και με πνεύμα αυτοθυσίας ως πρόεδρος στο Σύλλογο θεραπείας ανάπηρων παιδιών με ιπποθεραπεία, στην Επιτροπή του Δήμου για Οικογένεια, μετανάστευση και πρόσφυγες και στη λειτουργία της Ελληνορθόδοξης Ενορίας της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας στην πόλη αυτή.

Η κ. Μπαλδεράνου βίωσε προ μηνών μια μεγάλη, δύσκολη και επικίνδυνη περιπέτεια υγείας με όγκο στο κεφάλι, εγχειρίστηκε τρεις φορές και βρίσκεται τώρα στο στάδιο αποθεραπείας.

Παρά την περιπέτειά της αυτή, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό την κοινωνική της εθελοντική προσφορά, δίνοντας ένα εξαίρετο παράδειγμα προς μίμηση στη Βαυαρική κοινωνία.

Η μεγάλης κυκλοφορίας βαυαρική εφημερίδα Merkur αφιέρωσε στις 31.12.2019 ένα εκτενές άρθρο, αφιερωμένο στη ενεργή πολιτική και κοινωνική ζωή της κ. Μπαλδεράνου και στο πείσμα της να συνεχίζει και από το κρεββάτι του πόνου να προσφέρει ελπίδα, προοπτική, υπομονή και επιμονή σε ανάπηρους ανθρώπους και κυρίως σε παιδιά.

Η Εκκλησία μας αγκαλιάζει με περισσή ευγνωμοσύνη το θεάρεστο έργο της κ. Μπαλδεράνου και της εύχεται καλή και ταχεία ανάρρωση.

 

 

ΠΗΓΗ: Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης / ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων