24/01/2021 24/01/2021 Η κυβέρνηση Andrews υποστηρίζει τη συνέχιση των Ελληνικών Σπουδών στη Βικτώρια, μέσω χρηματοδότησης υποτροφιών για φοιτητές στο αντίστοιχο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου La Trobe (LTU), ύψους 40.000 δολ. Στη σχετική ανακοίνωση προέβησαν η πολιτειακή βουλευτής των Εργατικών, Kat Theophanous -η οποία εκλέγεται στην περιοχή Northcote- ο αντιπρύτανης του La Trobe, καθηγητής John Dewar AO και η...
24 Ιανουαρίου, 2021 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2021 - 10:29

ΒΙΚΤΩΡΙΑ: Υποστηρίζουν τις Ελληνικές Σπουδές

Διαδώστε:
ΒΙΚΤΩΡΙΑ: Υποστηρίζουν τις Ελληνικές Σπουδές

Η κυβέρνηση Andrews υποστηρίζει τη συνέχιση των Ελληνικών Σπουδών στη Βικτώρια, μέσω χρηματοδότησης υποτροφιών για φοιτητές στο αντίστοιχο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου La Trobe (LTU), ύψους 40.000 δολ.

Στη σχετική ανακοίνωση προέβησαν η πολιτειακή βουλευτής των Εργατικών, Kat Theophanous -η οποία εκλέγεται στην περιοχή Northcote- ο αντιπρύτανης του La Trobe, καθηγητής John Dewar AO και η καθηγήτρια, Rhiannon Evans, επικεφαλής του τμήματος Γλωσσών και Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου.

Η κυρία Theophanous συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο για να γίνει ο σχεδιασμός της πρότασης και να εξασφαλιστεί εν τέλει η χρηματοδότηση από την κυβέρνηση της Βικτώριας.

Οι υποτροφίες χορηγούνται ως μέρος των εορτασμών που είναι σε εξέλιξη για την 200ή επέτειο από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων