12/02/2019 12/02/2019 Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του «Ε.Κ» η τελετή βράβευσης των Ελλήνων εκπαιδευτικών του Hellenic Classical Charter School του Μπρούκλιν. Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων ήταν οι γενικοί πρόξενοι της Ελλάδας και της Κύπρου, Κωνσταντίνος Κούτρας και Άλεξ Φαίδωνος, ο διευθυντής ελληνικής παιδείας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής Γιάννης Ευθυμιόπουλος και η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας...
12 Φεβρουαρίου, 2019 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2019 - 19:58

Βράβευσης εκπαιδευτικών του Hellenic Classical Charter του Μπρούκλιν

Διαδώστε:
Βράβευσης εκπαιδευτικών του Hellenic Classical Charter του Μπρούκλιν

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του «Ε.Κ» η τελετή βράβευσης των Ελλήνων εκπαιδευτικών του Hellenic Classical Charter School του Μπρούκλιν.

Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων ήταν οι γενικοί πρόξενοι της Ελλάδας και της Κύπρου, Κωνσταντίνος Κούτρας και Άλεξ Φαίδωνος, ο διευθυντής ελληνικής παιδείας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής Γιάννης Ευθυμιόπουλος και η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Αμερικής.

Επίσης, η διευθύντρια του σχολείου Χριστίνα Τεττόνη καθώς και οι εκπαιδευτικοί. ΛEZANTA: Βασιλική Φιλιώτη, Στέλλα Κοκκόλη, Λάνα Ζωχιού,Έφη Λέκκα,Τζόι Πετράκου, Γεωργία Κοπάνη, Κωνσταντίνος Κούτρας, Λίτσα και Αντώνης Διαματάρης, Χριστίνα Τεττόνη, λαμπρινή Γεμεντζοπούλου, Κατερίνα Πετράκου, Γιάννης Ευθυμιόπουλος, Άλεξ Φαίδωνος, Χρυσάνθη Φιλιππάρδου, Διονυσία Αλεξανδροπούλου, Δημήτρης Τάχης, Δημοσθένης Τριανταφύλλου, Τιμολέων Κόκκινος και Γιώργος Μελικούκης.

Πηγή: www.ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων