23/05/2023 23/05/2023 Τη συνέχιση της προφυλάκισης των Φρέντυ Μπελέρη και Παντελή Κοκαβέση αποφάσισε χθες το Ειδικό Δικαστήριο των Τιράνων. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των συνηγόρων ώστε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ο Παντελής Κοκαβέσης βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Τιράνων με σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ ο Φρέντυ Μπελέρης μεταφέρθηκε και αυτός στις φυλακές των Τιράνων....
23 Μαΐου, 2023 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 9:05

ΥΠΕΞ: Η παράταση κράτησης Μπελέρη, προσκρούει στο κοινό περί διακαίου αίσθημα

Διαδώστε:
ΥΠΕΞ: Η παράταση κράτησης Μπελέρη, προσκρούει στο κοινό περί διακαίου αίσθημα

Τη συνέχιση της προφυλάκισης των Φρέντυ Μπελέρη και Παντελή Κοκαβέση αποφάσισε χθες το Ειδικό Δικαστήριο των Τιράνων. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των συνηγόρων ώστε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο Παντελής Κοκαβέσης βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Τιράνων με σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ ο Φρέντυ Μπελέρης μεταφέρθηκε και αυτός στις φυλακές των Τιράνων.

Αν δεν υπάρξει αλλαγή της απόφασης από ανώτερα δικαστικά όργανα, θα παραμείνουν προφυλακισμένοι μέχρι την ολοκλήρωση της ανάκρισης και εκδίκασης της υπόθεσης με την κατηγορία εξαγοράς ψήφων.

“Η παράταση της κράτησης του Φρέντι Μπελέρη, εκλεγμένου πλέον δημάρχου Χιμάρας, προσκρούει στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και στην ευρωπαϊκή αντίληψη για το κράτος δικαίου” τονίζει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων