28/01/2022 28/01/2022 Το 15ο Γυμνάσιο και το 14ο Λύκειο Λαρίσης επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως των Διευθυντών κ. Βασίλειου Γιαννόπουλου και κ. Ζωής Γιώτα. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία της αρτοκλασίας, ευχαρίστησε την ακαδημαϊκή κοινότητα για την πρόσκληση, μίλησε στα παιδιά για τη ζωή και το έργο των εορταζομένων Αγίων και...
28 Ιανουαρίου, 2022 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2022 - 19:03

Επισκέψεις του Μητροπολίτη σε σχολεία της Λάρισας

Διαδώστε:
Επισκέψεις του Μητροπολίτη σε σχολεία της Λάρισας

Το 15ο Γυμνάσιο και το 14ο Λύκειο Λαρίσης επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως των Διευθυντών κ. Βασίλειου Γιαννόπουλου και κ. Ζωής Γιώτα.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία της αρτοκλασίας, ευχαρίστησε την ακαδημαϊκή κοινότητα για την πρόσκληση, μίλησε στα παιδιά για τη ζωή και το έργο των εορταζομένων Αγίων και ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές, ενώ συνεχάρη τους καθηγητές για το έργο που επιτελούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων