16/01/2023 21/01/2023 Με ιδιαίτερη χαρά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, 14ης Ιανουαρίου 2023,  στην αίθουσα του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης και ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας. Ο Σεβασμιώτατος χαιρέτισε με ιδιαίτερη θέρμη τα μικρά παιδιά, τα οποία προσήλθαν μαζί με τους...
16 Ιανουαρίου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2023 - 13:28

Κοπή Βασιλόπιτας Κατηχητικού Σχολείου από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας Κατηχητικού Σχολείου από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Με ιδιαίτερη χαρά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, 14ης Ιανουαρίου 2023,  στην αίθουσα του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης και ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας.

Ο Σεβασμιώτατος χαιρέτισε με ιδιαίτερη θέρμη τα μικρά παιδιά, τα οποία προσήλθαν μαζί με τους γονείς τους, καθώς και τον Πρωτοπρεσβύτερο Σωκράτη Ξενικάκη, εκ των εφημερίων του Ιερού Ναού και υπεύθυνο του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας, και την κατηχήτρια κ. Βλασία Μιχαηλίδου-Τριπολιτάκη.
Ο Σεβασμιώτατος είχε τη χαρά της αναστροφής με τα παιδιά, στα οποία διένειμε ευλογίες, ιερές εικόνες και σταυρουδάκια, και στη συνέχεια τα συνόδευσε στο παιχνίδι τους στο παρακείμενο σχολείο, ευχόμενος σε αυτά να έχουν μια καλή και ευλογημένη χρονιά και κάθε πρόοδο και ευλογία του Θεού στη ζωή τους.
 
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων