26/07/2021 26/07/2021 Τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού Ταξιαρχών Ερμουπόλεως, με τη συνοδεία και την ευθύνη του Υπευθύνου των Κατηχητικών Σχολείων Σύρου Αρχιμ. Νικολάου Γαβαλλά, του Εφημερίου του Ναού Πρεσβ. Νικολάου Χαρούλη και της Κατηχήτριας κας Ειρήνης Ξαγοράρη, γονέων και κηδεμόνων τους, πραγματοποίησαν προσκυνηματική αποδημία στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Σερίφου. Εκεί, τους υποδέχθηκε με αγάπη...
26 Ιουλίου, 2021 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2021 - 18:53

Το κατηχητικό σχολείο στην Ι. Μονή Ταξιαρχών Σερίφου

Διαδώστε:
Το κατηχητικό σχολείο στην Ι. Μονή Ταξιαρχών Σερίφου

Τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού Ταξιαρχών Ερμουπόλεως, με τη συνοδεία και την ευθύνη του Υπευθύνου των Κατηχητικών Σχολείων Σύρου Αρχιμ. Νικολάου Γαβαλλά, του Εφημερίου του Ναού Πρεσβ. Νικολάου Χαρούλη και της Κατηχήτριας κας Ειρήνης Ξαγοράρη, γονέων και κηδεμόνων τους, πραγματοποίησαν προσκυνηματική αποδημία στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Σερίφου.

Εκεί, τους υποδέχθηκε με αγάπη ο Ηγουμενεύων της Μονής, Αρχιμ. Δανιήλ Σιμάκου, όπου τους φιλοξένησε και τους ξενάγησε ο Υπεύθυνος Αρχιμ. Ευδόκιμος Καραπαντελάκης.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων