08/06/2020 08/06/2020 Την Κυριακή της Πεντηκοστής, ο Γέροντας Εφραίμ Καθηγουμένος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου μίλησε στο Συνοδικό της Μονής για τους καρπούς του Αγίου Πνεύματος. Κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας αναφέρθηκε στις ευλογίες που δέχθηκε στη ζωή του και οι οποίες συνετέλεσαν στο να βρεθεί στο Άγιον Όρος. Αναφέρθηκε ακόμη και στις αγιασμένες μορφές που...
08 Ιουνίου, 2020 - 18:37
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2020 - 18:39

Οι καρποί του Αγίου Πνεύματος και οι πνευματικοί αγώνες Αγιασμένων μορφών

Διαδώστε:
Οι καρποί του Αγίου Πνεύματος και οι πνευματικοί αγώνες Αγιασμένων μορφών

Την Κυριακή της Πεντηκοστής, ο Γέροντας Εφραίμ Καθηγουμένος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου μίλησε στο Συνοδικό της Μονής για τους καρπούς του Αγίου Πνεύματος. Κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας αναφέρθηκε στις ευλογίες που δέχθηκε στη ζωή του και οι οποίες συνετέλεσαν στο να βρεθεί στο Άγιον Όρος. Αναφέρθηκε ακόμη και στις αγιασμένες μορφές που συνάντησε στην πορεία του μέσα από την κατάθεση εμπειριών και γεγονότων. Αγιασμένες μορφές οι οποίες διακρίθηκαν για τους πνευματικούς τους αγώνες, αλλά και για την χάρη του Αγίου Πνεύματος, την οποία έλαβαν ως δωρεά του Τριαδικού Θεού και τους πνευματικούς καρπούς, που απέδωσαν μέσα στην Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων