11/08/2022 11/08/2022 Η Πεμπτουσία διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη, 11 Αυγούστου και ώρα 20:00, ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ.   Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZckceGppzgpHdbMxGN95PY4bzhMRIryskr- Ο Γέροντας θα μιλήσει στα ελληνικά και θα παρέχεται μετάφραση στα αγγλικά, ρουμανικά, γαλλικά, ρωσικά, γεωργιανά και αραβικά. Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με...
11 Αυγούστου, 2022 - 9:04
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2022 - 8:43

Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Η Πεμπτουσία διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη, 11 Αυγούστου και ώρα 20:00, ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ.  

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZckceGppzgpHdbMxGN95PY4bzhMRIryskr-

Ο Γέροντας θα μιλήσει στα ελληνικά και θα παρέχεται μετάφραση στα αγγλικά, ρουμανικά, γαλλικά, ρωσικά, γεωργιανά και αραβικά.

Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής, τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση στείλτε μήνυμα στο [email protected].

Τη σύναξη θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων