18/01/2021 18/01/2021 Τον ιστορικό ναό του Αγίου Αθανασίου στη Σελενίτσα επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα. Όπως έγραψε ο ίδιος, σκοπός της επίσκεψής του σε αυτόν τον ιστορικό ναό ήταν να ενώσει τις ευχές του μαζί με τους Ορθοδόξους πιστούς προκειμένου να παύσει σύντομα η πανδημία του κορωνοϊού. “Στην Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στη Σελενίτσα, που κατασκευάστηκε...
18 Ιανουαρίου, 2021 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2021 - 23:03

Στον ιστορικό ναό του Αγίου Αθανασίου ο Ιλίρ Μέτα

Διαδώστε:
Στον ιστορικό ναό του Αγίου Αθανασίου ο Ιλίρ Μέτα

Τον ιστορικό ναό του Αγίου Αθανασίου στη Σελενίτσα επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα.

Όπως έγραψε ο ίδιος, σκοπός της επίσκεψής του σε αυτόν τον ιστορικό ναό ήταν να ενώσει τις ευχές του μαζί με τους Ορθοδόξους πιστούς προκειμένου να παύσει σύντομα η πανδημία του κορωνοϊού. “Στην Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στη Σελενίτσα, που κατασκευάστηκε πριν από αιώνες, για να συμμετάσχω στις προσευχές των κατοίκων της περιοχής για γρήγορη ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας για τους οικείους τους και όλους επλήγησαν από τον COVID-19. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πατέρα Σπύρο για την αφοσίωσή του στους πιστούς, καθώς με τον λόγο του τους δίνει ελπίδα σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία. Για τη Σελενίτσα και για την Αλβανία σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες”, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων