Εκκλησία της Ελλάδος
29 Νοεμβρίου, 2023

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Άρια Αγάτσα

Διαδώστε:

Ο Αρχιεπισκοπος Ιερψνυμος ειχε σημερα διαδιοχικες συναντησεις με τον Βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ. κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη, την Αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Δημοσιογράφο κυρία Άρια Αγάτσα τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδη,,τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη,,τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νικόλαο Κοροβέση,,την Πρέσβη της Ν. Αφρικής στην Ελλάδα Δρ. Lindiwe Msengana - Ndlela και τον Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Ιωάννη Κωνσταντάτο (Στη φωτο με την Αρια Αγατσα , ) ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Σειρά συναντήσεων είχε από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 29 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Πρώτο επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο ο Βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ., Λάζαρος Τσαβδαρίδης, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

 

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υποδέχθηκε την Δημοσιογράφο και Αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Άρια Αγάτσα, με την οποία συζήτησαν θέματα της επικαιρότητας, καθώς και για την ιδιαίτερη πατρίδα τους, τη Βοιωτία.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Διαδώστε: