Εκκλησία της Ελλάδος
22 Φεβρουαρίου, 2024

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Πρέσβης της Γερμανίας

Διαδώστε:

Ο Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος ειχε σημερα διαδοχικες συναντησεις με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Αντρέα Κιντλ,,,με μέλη του Πανελληνίου Σωματείου Ελλήνων Στρατιωτικών,, με τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Αλέξιο Σωτηρόπουλο,,με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κυρία Μαρία Κεφάλα ( ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ)

Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Αντρέα Κιντλ είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν μέλη του Πανελληνίου Σωματείου Ελλήνων Στρατιωτικών κι αμέσως μετά ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Αλέξιος Σωτηρόπουλος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών Βύρωνα κ. Μαρία Γκανέτσου.

Ο Δήμαρχος θέλησε να ευχαριστήσει τον Αρχιεπίσκοπο για την στήριξη και την βοήθειά του στην λειτουργία του Βαφειαδάκειου Βρεφονηπιακού Σταθμού Βύρωνα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα o Μακαριώτατος είχε συνάντηση με την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Μαρία Κεφάλα, ενώ η αρχικά προγραμματισμένη συνάντηση με τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Μάλλιο, δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας τροποποίησης του προγράμματος του κ. Αρχηγού.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Διαδώστε: