24/11/2022 25/11/2022 Στην κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για απόσυρση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κυρηνείας κ. Χρυσοστόμου από την εκλογική διαδικασία για τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο της Εκκλησίας της Κύπρου, προέβη η Ιερά Μητρόπολη με ανακοίνωση της τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για «πλήρως ανυπόστατη είδηση». Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κηρυνείας: «Αναφορικά με την πλήρως ανυπόστατη...
24 Νοεμβρίου, 2022 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 3:54

Διάψευση για τα περί απόσυρσης του Μητροπολίτη Κυρηνείας από τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Διαδώστε:
Διάψευση για τα περί απόσυρσης του Μητροπολίτη Κυρηνείας από τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Στην κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για απόσυρση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κυρηνείας κ. Χρυσοστόμου από την εκλογική διαδικασία για τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο της Εκκλησίας της Κύπρου, προέβη η Ιερά Μητρόπολη με ανακοίνωση της τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για «πλήρως ανυπόστατη είδηση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κηρυνείας:

«Αναφορικά με την πλήρως ανυπόστατη είδηση περί απόσυρσης του Μητροπολίτη Κυρηνείας κ. Χρυσοστόμου από την εκλογική διαδικασία για τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, σημειώνουμε εμφατικά τα ακόλουθα:
1. Ο Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος δεν αποσύρεται από την εκλογική διαδικασία.
2. Η μόνη πηγή η οποία είναι έγκυρη σχετικά με το θέμα της εκλογικής διαδικασίας και τη συμμετοχή του Πανιερωτάτου σε αυτή είναι ο ίδιος ο Μητροπολίτης Κυρηνείας ή η Ιερά Μητρόπολις Κυρηνείας.
3. Κανένα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία δημοσίευσαν την ανυπόστατη είδηση, η οποία τελικά αποπροσανατολίζει τον κόσμο, δεν ήρθαν σε επικοινωνία ούτε με τον Μητροπολίτη Κυρηνείας ούτε με την Ιερά Μητρόπολη Κυρηνείας.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων