18/09/2021 18/09/2021 Ο Μητροπολίτης Κυρηνείας κ.κ. Χρυσόστομος προέστη του Αρχιερατικού Εσπερινού για την κοινότητα Χάρτζειας, τέλεσε την καθιερωμένη Αρτοκλασία για τους εκτοπισμένους και πρόσφυγες της Χάρτζειας και μνημόνευσε τους κεκοιμημένους Χαρτζειώτες. Πριν το τέλος του Αρχιερατικού Εσπερινού και την λιτάνευση της Ιεράς εικόνας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κοινότητας, τα μέλη του κοινοτικού...
18 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2021 - 20:29

Η Αρτοκλασία για τους εκτοπισμένους και πρόσφυγες

Διαδώστε:
Η Αρτοκλασία για τους εκτοπισμένους και πρόσφυγες

Ο Μητροπολίτης Κυρηνείας κ.κ. Χρυσόστομος προέστη του Αρχιερατικού Εσπερινού για την κοινότητα Χάρτζειας, τέλεσε την καθιερωμένη Αρτοκλασία για τους εκτοπισμένους και πρόσφυγες της Χάρτζειας και μνημόνευσε τους κεκοιμημένους Χαρτζειώτες.

Πριν το τέλος του Αρχιερατικού Εσπερινού και την λιτάνευση της Ιεράς εικόνας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κοινότητας, τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, τους εκπροσώπους των οργανωμένων συνόλων, την ενοριακή επιτροπή, επιδαψίλευσε τις Πατρικές του ευχές και την Αρχιερατική του ευλογία σε ολόκληρο το εκκλησίασμα και στους απανταχού Χαρτζειώτες.

Στη συνέχεια ο Πανιερώτατος μίλησε καταλλήλως για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τη δύναμη του Θεού και τους εκτοπισμένους και πρόσφυγες που καταφεύγουν υπό την σκέπη Του προσδοκώντας το μεγάλο του έλεος και την ανατολή καλύτερων ημερών στον Τόπο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων