08/04/2021 08/04/2021 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021- διαδικτυακά – εξαιτίας των συνεχιζόμενων μέτρων, η 5η κατά σειρά διάλεξη του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου που διοργανώνουν από κοινού η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εισηγήτρια ήταν η Δρ Πωλίνα Χριστοφή, Αρχαιολογική Λειτουργός του Τμήματος Αρχαιοτήτων, η οποία παρουσίασε τις «Σωστικές ανασκαφές στο εξωκλήσι της...
08 Απριλίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2021 - 22:49

Διάλεξη με θέμα Σωστικές ανασκαφές στο εξωκλήσι της Παναγιώτισσας

Διαδώστε:
Διάλεξη με θέμα Σωστικές ανασκαφές στο εξωκλήσι της Παναγιώτισσας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021- διαδικτυακά – εξαιτίας των συνεχιζόμενων μέτρων, η 5η κατά σειρά διάλεξη του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου που διοργανώνουν από κοινού η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Εισηγήτρια ήταν η Δρ Πωλίνα Χριστοφή, Αρχαιολογική Λειτουργός του Τμήματος Αρχαιοτήτων, η οποία παρουσίασε τις «Σωστικές ανασκαφές στο εξωκλήσι της Παναγιώτισσας στον Πρωταρά».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων