24/01/2020 24/01/2020 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 23 Ιανουαρίου 2020, η 2η κατά σειρά διάλεξη του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου στο Παραλίμνι με θέμα «Έρωτας – Αγάπη – Γάμος τρόπος ευτυχίας ή τόπος δυστυχίας». Εισηγητές ήταν, ο Καθηγητής του New York Medical College κ. Παύλος Κυμίσης και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών Συμπεριφοράς στο...
24 Ιανουαρίου, 2020 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2020 - 15:09

Έρωτας – Αγάπη – Γάμος: Τρόπος ευτυχίας ή τόπος δυστυχίας

Διαδώστε:
Έρωτας – Αγάπη – Γάμος: Τρόπος ευτυχίας ή τόπος δυστυχίας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 23 Ιανουαρίου 2020, η 2η κατά σειρά διάλεξη του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου στο Παραλίμνι με θέμα «Έρωτας – Αγάπη – Γάμος τρόπος ευτυχίας ή τόπος δυστυχίας». Εισηγητές ήταν, ο Καθηγητής του New York Medical College κ. Παύλος Κυμίσης και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών Συμπεριφοράς στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κυρία Ελεονώρα Παπαλεοντίου-Λουκά.

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Επιθεωρητής Θρησκευτικών Μέσης Εκπαίδευσης Δρ Γεώργιος Κάκκουρας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων