04/12/2020 04/12/2020 Τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 3 Δεκεμβρίου 2020, ο εόρτιος Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Παραλιμνίου προϊσταμένου του παν/του πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αυγουστίνου Κκαρά, συνεπικουρούμενου υπό των αιδ/των εφημερίων της πόλεως και των διακόνων της Μητροπόλεως. Η εσπερινή ακολουθία επαναλήφθηκε προς αποφυγή συνωστισμού των πιστών, ένεκα των διαταγμάτων που βρίσκονται σε...
04 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2020 - 20:44

Η εορτή της Αγίας Βαρβάρας στο Παραλίμνι

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Βαρβάρας στο Παραλίμνι

Τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 3 Δεκεμβρίου 2020, ο εόρτιος Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Παραλιμνίου προϊσταμένου του παν/του πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αυγουστίνου Κκαρά, συνεπικουρούμενου υπό των αιδ/των εφημερίων της πόλεως και των διακόνων της Μητροπόλεως.

Η εσπερινή ακολουθία επαναλήφθηκε προς αποφυγή συνωστισμού των πιστών, ένεκα των διαταγμάτων που βρίσκονται σε ισχύ για αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την επομένη, τελέστηκε Πανηγυρικό Ιερατικό Συλλείτουργο.

“Είθε η παρηγορηθείσα και ενδυναμωθείσα υπό του «Πατρός τῶν οἰκτιρμῶν καί Θεοῦ πάσης παρακλήσεως» ένδοξος και καλλιπάρθενος του Χριστού Μεγαλομάρτυς Βαρβάρα να πρεσβεύει αδιάλειπτα στον Κύριο και για τη δική μας σωτηρία, να καταστεί δε παραμυθία στις θλίψεις και δυσκολίες που διερχόμαστε στη ζωή μας αλλά και η πατρίδα μας”, αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων