27/01/2023 27/01/2023 Το απόγευμα της Πέμπτης, 26 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής των Χριστιανικών Συνδέσμων Γυναικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου για το νέο έτος με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αρχιμ. Αυγουστίνος Κκαράς, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, Πρωτ. Σταύρος Σταύρου και Πρεσβ. Νικόλαος Παπαντωνίου,...
27 Ιανουαρίου, 2023 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2023 - 15:22

Ι.Μ Αμμοχώστου: Συνάντηση Συντονιστικής Επιτροπής των Χριστιανικών Συνδέσμων Γυναικών

Διαδώστε:
Ι.Μ Αμμοχώστου: Συνάντηση Συντονιστικής Επιτροπής των Χριστιανικών Συνδέσμων Γυναικών

Το απόγευμα της Πέμπτης, 26 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής των Χριστιανικών Συνδέσμων Γυναικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου για το νέο έτος με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αρχιμ. Αυγουστίνος Κκαράς, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, Πρωτ. Σταύρος Σταύρου και Πρεσβ. Νικόλαος Παπαντωνίου, ως υπεύθυνοι ιερείς.

Εκ των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής συμμετείχαν οι κυρίες Μηλίτσα Μαυρουδή, πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής, Άντρη Σιαπάνη, Στέλλα Γεωργίου, Χρυσούλα Λουκά, Ελένη Θεοδώρου, Θάλεια Χριστοδούλου, Φωτούλα Νέου, Άννα Μάρκου, Άντρη Βενιζέλου και Κατερίνα Τσιήσιου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων