17/10/2020 17/10/2020 Νέα εγκύκλιο εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος προς το ποίμνιό του με την οποία τους ζητάει να τηρούν τα μέτρα που έχουν καθοριστεί στους ιερούς ναούς αφού τις τελευταίες μέρες αυξάνονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Κύπρο με τον κίνδυνο τα “νοσηλευτήρια και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας να μην είναι σε...
17 Οκτωβρίου, 2020 - 13:14

“Κανείς δε θέλει να ζήσει ξανά τη θλιβερή κατάσταση με το κλείσιμο των ναών”

Διαδώστε:
“Κανείς δε θέλει να ζήσει ξανά τη θλιβερή κατάσταση με το κλείσιμο των ναών”

Νέα εγκύκλιο εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος προς το ποίμνιό του με την οποία τους ζητάει να τηρούν τα μέτρα που έχουν καθοριστεί στους ιερούς ναούς αφού τις τελευταίες μέρες αυξάνονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Κύπρο με τον κίνδυνο τα “νοσηλευτήρια και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν όλα τα περιστατικά”. 

Ο Σεβασμιώτατος κλείνει το μήνυμά του με την παράκληση “Σε δύο μήνες έχουμε την εορτή των Χριστουγέννων και κανείς δεν θα ήθελε να ζήσουμε ξανά τη θλιβερή κατάσταση με το κλείσιμο των ναών που βιώσαμε το Πάσχα. Για αυτό τον λόγο παρακαλώ όλους και πάλινν να τηρείτε όλα τα παραπάνω μέτρα προφύλαξης”.

Δείτε την εγκύκλιο: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων