17/07/2021 17/07/2021 Με πολλή χαρά, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, πριν το πέρας της σημερινής Θείας Λειτουργίας, ανέγνωσε τη ρασοευχή στον νεαρό Άγγελο, μαθητή της Γ’ Γυμνασίου, ο οποίος διακονεί στο ιερό βήμα του ιερού ναού δίπλα στον σεβαστό εφημέριο π. Φίλιππο, αλλά και στο ιερό αναλόγιο. Ο Πανιερώτατος εξέφρασε ικανοποίησή του για το ζωηρό...
17 Ιουλίου, 2021 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2021 - 18:57

ΚΥΠΡΟΣ: Ρασοευχή σε ευλαβή μαθητή της Γ’ Γυμνασίου

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Ρασοευχή σε ευλαβή μαθητή της Γ’ Γυμνασίου

Με πολλή χαρά, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, πριν το πέρας της σημερινής Θείας Λειτουργίας, ανέγνωσε τη ρασοευχή στον νεαρό Άγγελο, μαθητή της Γ’ Γυμνασίου, ο οποίος διακονεί στο ιερό βήμα του ιερού ναού δίπλα στον σεβαστό εφημέριο π. Φίλιππο, αλλά και στο ιερό αναλόγιο.

Ο Πανιερώτατος εξέφρασε ικανοποίησή του για το ζωηρό ενδιαφέρον που επιδεικνύει ένα νέο παιδί, θέλοντας να διακονήσει την Εκκλησία και του ευχήθηκε πλούσια τη χάρη του Θεού και της εορταζούσης Αγίας Μαρίνης στη ζωή του και τα μαθήματά του.

Όλη η Κύπρος και οι κοντινοί του, δεν έχουν παρά να του ευχηθούν άξιος και κάθε καλό από τον Θεό στη ζωή του και στη διακονία του στην Εκκλησία με χρόνια προαγωγικά.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων