01/01/2022 01/01/2022 Λιτά και με ιεροπρέπεια, εορτάζει φέτος τα ονομαστήριά του, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος. Το εσπέρας της Παρασκευής, 31 Δεκεμβρίου, τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Έλαβαν μέρος ο παρεπιδημών στην Κύπρο Αρχιμ. Ιάκωβος Χαλίλ εκ του Πατριαρχείου Αντιοχείας, ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως...
01 Ιανουαρίου, 2022 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2022 - 10:13

Με απλότητα και διακριτικότητα τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Με απλότητα και διακριτικότητα τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κωνσταντίας

Λιτά και με ιεροπρέπεια, εορτάζει φέτος τα ονομαστήριά του, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Το εσπέρας της Παρασκευής, 31 Δεκεμβρίου, τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Έλαβαν μέρος ο παρεπιδημών στην Κύπρο Αρχιμ. Ιάκωβος Χαλίλ εκ του Πατριαρχείου Αντιοχείας, ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αυγουςτίνος Κκαράς και κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως που κατά προσωπική επιθυμία( καθ’ ότι δεν εστάλησαν προσκλήσεις) προσήλθαν στην ιερά ακολουθία, τιμώντας τον επίσκοπο και πνευματικό τους πατέρα. Όλοι οι συμμετέχοντες κληρικοί κατόπιν προτροπής του Πανιερωτάτου έχουν υποβληθεί σε ημερήσιο διαγνωστικό έλεγχο rapid test και self test.

Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε όπως, η νέα χρονιά η οποία, αν και δυστυχώς αρχίζει δυσοίωνα ένεκα της αύξησης των κρουσμάτων, να μας οδηγήσει σε έξοδο από τη σκληρή αυτή δοκιμασία ούτως ώστε, να μπορέσουμε να δοξολογήσουμε τον Θεό χωρίς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και χαρά.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, ο Πανιερώτατος αύριο, δεν θα δεχθεί ευχές στην Ιερά Μητρόπολη.

Φώτο: Ανδρέας Φλοκκάς, Διάκονος Επιφάνιος Παπαντωνίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων