28/07/2021 29/07/2021 Επιτόπια επίσκεψη στους αποθηκευτικούς χώρους του Δήμου Παραλιμνίου όπου γίνεται η προετοιμασία του εμπορευματοκιβώτιο (κοντέινερ) από την ΜΚΟ International Humanitarian Aid (IHA) ΠΑΝΑΓΙΑ – Κύπρου με προορισμό την Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης στην Αφρική, προς ενίσχυση της εκεί ιεραποστολής υπό τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο κ. Πρόδρομο, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης...
28 Ιουλίου, 2021 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2021 - 3:40

Παραλίμνι: Στήριξη στην ιεραποστολή της Ι. Επισκοπής Τολιάρας και Ν. Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Παραλίμνι: Στήριξη στην ιεραποστολή της Ι. Επισκοπής Τολιάρας και Ν. Μαδαγασκάρης

Επιτόπια επίσκεψη στους αποθηκευτικούς χώρους του Δήμου Παραλιμνίου όπου γίνεται η προετοιμασία του εμπορευματοκιβώτιο (κοντέινερ) από την ΜΚΟ International Humanitarian Aid (IHA) ΠΑΝΑΓΙΑ – Κύπρου με προορισμό την Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης στην Αφρική, προς ενίσχυση της εκεί ιεραποστολής υπό τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο κ. Πρόδρομο, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος.

Ο Πανιερώτατος συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την μεγάλη προσπάθεια την οποία καταβάλουν σε συνεργασία πάντοτε με την ομάδα Ιεραποστολής η οποία συστάθηκε με σκοπό την ενίσχυση με οποιονδήποτε τρόπο του ιεραποστολικού έργου της Ορθόδοξης Εκκλησίας στις χώρες της αφρικανικής Ηπείρου και αλλού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων