05/02/2023 05/02/2023 Την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, κατά την οποία αρχίζει και η περίοδος του Τριωδίου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε το θείο λόγο στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στη Λεμεσό. Πριν την απόλυση, τελέστηκε το τρίμηνο μνημόσυνο του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου του Β’, μνημόσυνο για...
05 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2023 - 13:30

Μνημόσυνο για τους μακαριστούς Κύπρου Χρυσόστομο και Περγάμου Ιωάννη τέλεσε ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τους μακαριστούς Κύπρου Χρυσόστομο και Περγάμου Ιωάννη τέλεσε ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, κατά την οποία αρχίζει και η περίοδος του Τριωδίου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε το θείο λόγο στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στη Λεμεσό.

Πριν την απόλυση, τελέστηκε το τρίμηνο μνημόσυνο του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου του Β’, μνημόσυνο για τον κοιμηθέντα Μητροπολίτη Περγάμου κυρό Ιωάννη και το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού αδελφού του Πανιερωτάτου, Παναγιώτη Καραγιάννη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων