29/11/2019 29/11/2019 Δεκτοί από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο στο ιδιαίτερο Πατριαρχικό Γραφείο έγιναν σήμερα το μεσημέρι, τα μέλη της επίσημης αντιπροσωπείας της Εκκλησίας Κύπρου στη Θρονική εορτή του Φαναρίου επι τη αυριανή μνήμη του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου. Τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο συνοδεύουν ο Διάκονος Επιφάνιος Παπαντωνίου και ο γραμματέας...
29 Νοεμβρίου, 2019 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2019 - 22:57

Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Δεκτοί από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο στο ιδιαίτερο Πατριαρχικό Γραφείο έγιναν σήμερα το μεσημέρι, τα μέλη της επίσημης αντιπροσωπείας της Εκκλησίας Κύπρου στη Θρονική εορτή του Φαναρίου επι τη αυριανή μνήμη του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου.

Τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο συνοδεύουν ο Διάκονος Επιφάνιος Παπαντωνίου και ο γραμματέας της Μητροπόλεως κ. Ανδρέας Φλοκκάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων