18/09/2019 18/09/2019 Τον νέο δήμαρχο Αμμοχώστου Δρ Σίμο Ιωάννου, στην πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του επίσκεψη, υποδέχθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στην προσωρινή έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας  κ. Βασίλειος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος κυρίως για τις τρέχουσες...
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2019 - 12:27

Ο Νέος δήμαρχος Αμμοχώστου στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Ο Νέος δήμαρχος Αμμοχώστου στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας

Τον νέο δήμαρχο Αμμοχώστου Δρ Σίμο Ιωάννου, στην πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του επίσκεψη, υποδέχθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στην προσωρινή έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας  κ. Βασίλειος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος κυρίως για τις τρέχουσες εξελίξεις και τουρκικές αξιώσεις για την πόλη της Αμμοχώστου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων