11/12/2019 11/12/2019 Με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος του θαυματουργού (Τετάρτη, 11 και Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019), τίθεται για προσκύνηση στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι ιερά εμβάς (παντόφλα) του Αγίου Σπυρίδωνος, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Η ιερά εμβάς, είχε δοθεί ως ευλογία στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας...
11 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2019 - 16:52

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σε προσκύνηση η ιερά εμβάς του Αγίου Σπυρίδωνος

Διαδώστε:
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σε προσκύνηση η ιερά εμβάς του Αγίου Σπυρίδωνος

Με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος του θαυματουργού (Τετάρτη, 11 και Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019), τίθεται για προσκύνηση στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι ιερά εμβάς (παντόφλα) του Αγίου Σπυρίδωνος, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Η ιερά εμβάς, είχε δοθεί ως ευλογία στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας κ. Βασίλειο από τον μακαριστό Μητροπολίτη Κερκύρας κυρό Τιμόθεο, όταν ο πρώτος ως Χωρεπίσκοπος Τριμυθούντος είχε επισκεφθεί την πόλη της Κέρκυρας και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο ιερό προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων