20/01/2020 20/01/2020 O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος συνοδευόμενος από τον πρωτοσύγκελλο του Αρχιμ. Αυγουστίνο Καρά, μετέβησαν σήμερα στο Στρατόπεδο Δημητράκη Χριστοδούλου-Φώτη Πίτα στην Σωτήρα. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού και ευλόγησε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα στην παρουσία του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Ηλία Λεοντάρη, του Διοικητού της 7ης Ταξιαρχίας, άλλων προσκεκλημένων και...
20 Ιανουαρίου, 2020 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2020 - 18:36

Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΦ ο Αγιασμός στο στρατόπεδο της Σωτήρας

Διαδώστε:
Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΦ ο Αγιασμός στο στρατόπεδο της Σωτήρας

O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος συνοδευόμενος από τον πρωτοσύγκελλο του Αρχιμ. Αυγουστίνο Καρά, μετέβησαν σήμερα στο Στρατόπεδο Δημητράκη Χριστοδούλου-Φώτη Πίτα στην Σωτήρα.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού και ευλόγησε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα στην παρουσία του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Ηλία Λεοντάρη, του Διοικητού της 7ης Ταξιαρχίας, άλλων προσκεκλημένων και μελών της δύναμης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων