19/08/2019 19/08/2019 Συνεχίζονται οι τακτικές θείες λειτουργίες οι οποίες τελούνται κατά τους θερινούς μήνες τόσο στον Πρωταρά όσο και στο παραθαλάσσιο εξωκλήσι Αγίας Θέκλας, εξυπηρετώντας αρκετούς πιστούς ντόπιους αλλά και ξένους. Της χθεσινής Θείας Λειτουργίας στον εξωκλήσι του Αποστόλου Ανδρέα στην περιοχή Νησιά στον Πρωταρά, προέστη ο αιδ/τος π. Λίνος Πετρίδης πλαισιούμενος από τον π. Αυγουστίνο Κκαρά....
19 Αυγούστου, 2019 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2019 - 16:24

Συνεχίζονται οι τακτικές θείες λειτουργίες στον Πρωταρά

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι τακτικές θείες λειτουργίες στον Πρωταρά

Συνεχίζονται οι τακτικές θείες λειτουργίες οι οποίες τελούνται κατά τους θερινούς μήνες τόσο στον Πρωταρά όσο και στο παραθαλάσσιο εξωκλήσι Αγίας Θέκλας, εξυπηρετώντας αρκετούς πιστούς ντόπιους αλλά και ξένους.

Της χθεσινής Θείας Λειτουργίας στον εξωκλήσι του Αποστόλου Ανδρέα στην περιοχή Νησιά στον Πρωταρά, προέστη ο αιδ/τος π. Λίνος Πετρίδης πλαισιούμενος από τον π. Αυγουστίνο Κκαρά. Παρέστησαν μεταξύ των οποίων και ο Επιθεωρητής Θρησκευτικών Μέσης Εκπαίδευσης κ. Γεώργιος Κάκουρας, ο οποίος διηκόνησε το ιερό αναλόγιο. Πριν την απόλυση, τελέστηκε το μνημόσυνο του μακαριστού κτίτορος του ναού Μιχαήλ Φλοκκά. Μετά το πέρας, προσφέρθηκε στο εκκλησίασμα πλούσιο κέρασμα.

Η επόμενη θεία λειτουργία θα είναι την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων