03/02/2021 03/02/2021 Τελέστηκε την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στη Λεμεσό, η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Παναγιώτη Καραγιάννη, κατά σάρκα αδελφού του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου. Η Ακολουθία μεταδόθηκε από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Μητροπόλεως. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:         Ο κατά σάρκαν αδελφός του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και...
03 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:02
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2021 - 18:36

Τελέσθηκε η Εξόδιος του κατά σάρκαν αδελφού του Πανιερωτάτου

Διαδώστε:
Τελέσθηκε η Εξόδιος του κατά σάρκαν αδελφού του Πανιερωτάτου

Τελέστηκε την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στη Λεμεσό, η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Παναγιώτη Καραγιάννη, κατά σάρκα αδελφού του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.

Η Ακολουθία μεταδόθηκε από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Μητροπόλεως.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

Ο κατά σάρκαν αδελφός του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, Παναγιώτης Καραγιάννης, εκοιμήθη την Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου 2021, μετά από τρίμηνη περίπου ασθένεια.

Γνωστοποιώντας τη θλιβερή είδηση στην προσωπική του σελίδα ο Πανιερώτατος ανέφερε πως «άλλη μια ζωντανή τραγωδία της προσφυγιάς λήγει χωρίς δικαίωση. Εμείς ευχόμαστε και προσευχόμαστε για σένα».

Ο ιερός κλήρος και το προσωπικό της Ιεράς Μητροπόλεως, εξέφρασαν τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος ευχόμενοι όπως, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, συγκαταριθμήση την ψυχή αυτού εν σκηναίς δικαίων και δίνει στους οικείους του την άνωθεν παρηγορία και ενίσχυση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων