14/09/2021 14/09/2021 Στην αρχαία Μονή της Αγίας Νάπας τέλεσε την ακολουθία της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, συνοδευόμενος από μέλη του προσωπικού της Ιεράς Μητροπόλεως, αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας για την εορτή.  Το παρών έδωσαν ο αρχιτέκτονας κ. Ανδρέας Οικονόμου, τα μέλη της ομάδας Βερολίνου, τα οποία βρίσκονται...
14 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2021 - 16:51

Τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην αρχαία Μονή της Αγίας Νάπας

Διαδώστε:
Τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην αρχαία Μονή της Αγίας Νάπας

Στην αρχαία Μονή της Αγίας Νάπας τέλεσε την ακολουθία της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, συνοδευόμενος από μέλη του προσωπικού της Ιεράς Μητροπόλεως, αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας για την εορτή. 

Το παρών έδωσαν ο αρχιτέκτονας κ. Ανδρέας Οικονόμου, τα μέλη της ομάδας Βερολίνου, τα οποία βρίσκονται στην Κύπρο αυτές τις μέρες και επεξεργάζονται το πρόγραμμα εγκατάστασης του Μουσείου στους χώρους της Μονής, μέλη του Τμήματος αρχαιοτήτων του Δήμου Αγίας Νάπας και της εργοληπτικής εταιρείας στην οποία ανατέθηκε το έργο ανάδειξης.

Ομιλώντας στους παρισταμένους (στην αγγλική γλώσσα) ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στο νόημα της μεγάλης εορτής και το τελετουργικό της ημέρας.

Φωτο: Ανδρέας Φλοκκάς

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων