27/01/2020 27/01/2020 Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, οι οποίοι είναι οι προστάτες των Γραμμάτων, η σχολική Εφορία και οι εκπαιδευτικοί της πόλης του Παραλιμνίου, θα εορτάσουν την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου τη μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών. Στη συνέχεια θα τελέσουν το ετήσιο μνημόσυνο των Εκπαιδευτικών και...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 10:56

Το Παραλίμνι τιμά τους προστάτες των Γραμμάτων

Διαδώστε:
Το Παραλίμνι τιμά τους προστάτες των Γραμμάτων

Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, οι οποίοι είναι οι προστάτες των Γραμμάτων, η σχολική Εφορία και οι εκπαιδευτικοί της πόλης του Παραλιμνίου, θα εορτάσουν την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου τη μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Στη συνέχεια θα τελέσουν το ετήσιο μνημόσυνο των Εκπαιδευτικών και Σχολικών Εφόρων Παραλιμνίου. Του μνημοσύνου θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων