24/03/2020 24/03/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Κύκκου και Τηλλυρίας ανακοινώνει ότι, μετά από το τελευταίο διάγγελμα του Εξοχώτατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, όλες οι Ιερές Ακολουθίες μέχρι της 13ης Απριλίου 2020 θα τελούνται χωρίς την παρουσία των πιστών κεκλεισμένων των θυρών. Οι Ακολουθίες των Χαιρετισμών και των Κυριακών θα μεταδίδονται από τη διαδικτυακή πύλη της Ιεράς...
24 Μαρτίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2020 - 22:32

Μόνο διαδικτυακά οι Ι. Ακολουθίες στην Ι.Μ. Κύκκου

Διαδώστε:
Μόνο διαδικτυακά οι Ι. Ακολουθίες στην Ι.Μ. Κύκκου

Η Ιερά Μητρόπολη Κύκκου και Τηλλυρίας ανακοινώνει ότι, μετά από το τελευταίο διάγγελμα του Εξοχώτατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, όλες οι Ιερές Ακολουθίες μέχρι της 13ης Απριλίου 2020 θα τελούνται χωρίς την παρουσία των πιστών κεκλεισμένων των θυρών.

Οι Ακολουθίες των Χαιρετισμών και των Κυριακών θα μεταδίδονται από τη διαδικτυακή πύλη της Ιεράς Μητρόπολης Κύκκου και Τηλλυρίας και από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΡΙΚ.

Προτρέπονται οι πιστοί να εντείνουν τις προσευχές τους προς τον Πανάγαθο Θεό όπως συντομεύσει τη δοκιμασία του λαού μας.

Διαδικτυακή πύλη της Ιεράς Μητρόπολις Κύκκου και Τηλλυρίας.

Κανάλι Ιεράς Μητρόπολης Κύκκου και Τηλλυρίας στο YouTube.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Κύκκου και Τηλλυρίας

24 Μαρτίου 2020

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων