27/11/2021 27/11/2021 «24 ΩΡΕΣ» με τον Πανιερώτατο  Μητροπολίτη Λεμεσού σε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη όπως αυτή μεταδίδεται το Σάββατο 27 Νοεμβρίου από τον ALPHA Kύπρου. Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά τον Λεμεσού Αθανάσιο, ο οποίος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του και τοποθετείται σε όλα τα φλέγοντα θέματα. Πρόκειται για το ‘Α Μέρος ενός αφιερώματος για...
27 Νοεμβρίου, 2021 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2021 - 19:09

«24 ΩΡΕΣ» με τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο

Διαδώστε:
«24 ΩΡΕΣ» με τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο

«24 ΩΡΕΣ» με τον Πανιερώτατο  Μητροπολίτη Λεμεσού σε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη όπως αυτή μεταδίδεται το Σάββατο 27 Νοεμβρίου από τον ALPHA Kύπρου.

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά τον Λεμεσού Αθανάσιο, ο οποίος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του και τοποθετείται σε όλα τα φλέγοντα θέματα. Πρόκειται για το ‘Α Μέρος ενός αφιερώματος για τον Μητροπολίτη Λεμεσού, από τα παιδικά του χρόνια, τις συνθήκες που τον οδήγησαν στον μοναχισμό καθώς και για τον πολυετή βίο του στο Άγιο Όρος. Αναφέρεται εκτενώς στην πρώτη του συνάντηση με τον Άγιο Παϊσιο που επαναπροσδιόρισε την σχέση του με τον Θεό και περιγράφει τα βιώματα που ξεχωρίζει από τα 16 χρόνια που ήταν μαζί του. Τι δηλώνει για την πανδημία, τις κατηγορίες μέσα στα χρόνια, και πώς απαντά στο ερώτημα περί ανάγκης ή όχι εκσυγχρονισμού της Εκκλησίας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων