19/01/2023 19/01/2023 Με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Παραμυθίας και του Αγίου Μαξίμου του Γραικού αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, θα τελεσθεί Ιερά αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου Χαράκη στις 8:00 μ.μ. Στο ναό θα εκτίθεται προς προσκύνηση τεμάχιο από το Ιερό Λείψανο του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, στον Ιερό Ναό Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2023 - 18:23

Απότμημα από το Ιερό Λείψανο του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Απότμημα από το Ιερό Λείψανο του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στη Λεμεσό

Με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Παραμυθίας και του Αγίου Μαξίμου του Γραικού αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, θα τελεσθεί Ιερά αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου Χαράκη στις 8:00 μ.μ.

Στο ναό θα εκτίθεται προς προσκύνηση τεμάχιο από το Ιερό Λείψανο του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, στον Ιερό Ναό Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου στις 8:00 μ.μ., όπου θα εκτίθεται προς προσκύνηση τεμάχιο από το Ιερό Λείψανο του Αγίου και στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου στις 8:30 μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων