23/11/2020 23/11/2020 Αύριο είναι προγραμματισμένη η 1η e-Σύναξη με το Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο και το Σύλλογο Φοιτητών της Κλουζ Ρουμανίας από το Διαδικτυακό Περιοδικό Πεμπτουσία.  Μπορείτε να συμμετάσχετε στην 1η e-Σύναξη με τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο και το Σύλλογο Φοιτητών της Κλουζ Ρουμανίας η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 στις 07:30μ.μ. (Ελληνική ώρα)...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 20:10

Αύριο η Σύναξη του Μητροπολίτη Λεμεσού με τους Φοιτητές της Κλουζ

Διαδώστε:
Αύριο η Σύναξη του Μητροπολίτη Λεμεσού με τους Φοιτητές της Κλουζ

Αύριο είναι προγραμματισμένη η 1η e-Σύναξη με το Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο και το Σύλλογο Φοιτητών της Κλουζ Ρουμανίας από το Διαδικτυακό Περιοδικό Πεμπτουσία. 

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην 1η e-Σύναξη με τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο και το Σύλλογο Φοιτητών της Κλουζ Ρουμανίας η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 στις 07:30μ.μ. (Ελληνική ώρα) 12:30μ.μ (Eastern).

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού θα μιλήσει στα ελληνικά και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση σε αγγλικά και ρουμανικά καθ’ όλη τη διάρκεια και της ομιλίας και των ερωταποκρίσεων.

Η 1η e-Σύναξη με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο διοργανώνεται από το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία www.pemptousia.gr και το Σύλλογο Φοιτητών της Κλουζ Ρουμανίας.

Εγγραφείτε εκ των προτέρων στη συνάντηση πατώντας στην παρακάτω διεύθυνση:

https://zoom.us/meeting/register/tJwldumrqD8pH9PrInNmDq3e-zRCX04nlmRf

Μετά την εγγραφή, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email που θα περιέχει πληροφορίες για την είσοδο σας στη συνάντηση.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση ZOOM “Desktop or mobile” app για να μπορείτε να ακούτε σε διαφορετικές γλώσσες. Οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362233-Upgrade-update-to-the-latest-version

Για οποιαδήποτε βοήθεια, επικοινωνήστε στο [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων