02/04/2021 02/04/2021 Σαν χθες πριν 66 χρόνια, το 1955, ξεκίνησε επίσημα ο αγώνας της ΕΟΚΑ στην Κύπρο για την αποτίναξη της βρετανικής αποικιοκρατίας. «Ένας αγώνας πολύ σημαντικός για τους Έλληνες της Κύπρου καθώς άρχισε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας για την απελευθέρωση του νησιού από τους Άγγλους κατακτητές και την ένωση με την Ελλάδα», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της...
02 Απριλίου, 2021 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2021 - 16:07

Δοξολογία στον Άγιο Νικόλαο Λεμεσού για την 1η Απριλίου

Διαδώστε:
Δοξολογία στον Άγιο Νικόλαο Λεμεσού για την 1η Απριλίου

Σαν χθες πριν 66 χρόνια, το 1955, ξεκίνησε επίσημα ο αγώνας της ΕΟΚΑ στην Κύπρο για την αποτίναξη της βρετανικής αποικιοκρατίας. «Ένας αγώνας πολύ σημαντικός για τους Έλληνες της Κύπρου καθώς άρχισε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας για την απελευθέρωση του νησιού από τους Άγγλους κατακτητές και την ένωση με την Ελλάδα», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

Η ημέρα αυτή τιμήθηκε με πανηγυρική δοξολογία, η οποία από πλευράς Μητροπόλεως τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Λεμεσού. Της δοξολογίας προέστη ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως, Αρχιμ. Ισαάκ, εκπροσωπώντας τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο έντιμος Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης, Βουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Στρατού και άλλων οργανωμένων συνόλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων