03/12/2022 03/12/2022 Κατά την εορτή του Αγίου Νικολάου, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος άγει τα ονομαστήρια του, και αντί δώρου, κάνει έκκληση οι πιστοί να κάνουν εισφορές για το συσσίτιο των απόρων που προσφέρει Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού. Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού στον Ιερό...
03 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2022 - 21:18

Εισφορές για το συσσίτιο των απόρων ζήτησε ο Επίσκοπος Αμαθούντος Νικόλαος για τα ονομαστήριά του

Διαδώστε:
Εισφορές για το συσσίτιο των απόρων ζήτησε ο Επίσκοπος Αμαθούντος Νικόλαος για τα ονομαστήριά του

Κατά την εορτή του Αγίου Νικολάου, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος άγει τα ονομαστήρια του, και αντί δώρου, κάνει έκκληση οι πιστοί να κάνουν εισφορές για το συσσίτιο των απόρων που προσφέρει Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών και την επομένη το πρωί θα Λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεμεσού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος θα δεχθεί τις ευχές των πιστών στην αίθουσα του Ιερού Ναού μέχρι τις 11 μμ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Θεοφιλέστατος θα δεχθεί τις ευχές των πιστών από τις 3 μέχρι τις 8.30 το βράδυ στον Μητροπολιτικό Οίκο που βρίσκεται στον περίβολο του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων