18/01/2020 18/01/2020 Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 17 Ιανουαρίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης (Καθολικής) ο εόρτιος αρχιερατικός εσπερινός με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Του πολυαρχιερατικού εσπερινού προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ....
18 Ιανουαρίου, 2020 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2020 - 10:10

Ευχήθηκαν στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Λεμεσού (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ευχήθηκαν στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Λεμεσού (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 17 Ιανουαρίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης (Καθολικής) ο εόρτιος αρχιερατικός εσπερινός με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

Του πολυαρχιερατικού εσπερινού προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου, Έξαρχου του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, των Πανιερωτάτων Μητροπολιτών Κυρηνείας κ. Χρυσοστόμου και Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Καρπασίας κ. Χριστοφόρου και Λήδρας κ. Επιφανίου.

Στον εσπερινό συμμετείχε πλειάδα ιερέων εκ της Μητροπολιτικής περιφέρειας Λεμεσού αλλά και άλλων περιοχών της Κύπρου καθώς και πλήθος κόσμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων