05/12/2022 05/12/2022 Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο ιερό παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας στην περιοχή Αγίου Τύχωνα. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός στον ομώνυμο ναό της Αγίας στο Ζακάκι χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη...
05 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2022 - 14:49

Η εορτή της Αγίας Βαρβάρας στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Βαρβάρας στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο ιερό παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας στην περιοχή Αγίου Τύχωνα.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός στον ομώνυμο ναό της Αγίας στο Ζακάκι χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη της Μητρόπολης Λεμεσού π. Χρυσοστόμου. Την επομένη τελέστηκε στον ίδιο ιερό ναό Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων