28/09/2021 28/09/2021 Την περασμένη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού την μετάσταση του Αγίου Ενδόξου, Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα ναό στην κοινότητα Πέρα Πέδι.   Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην κοινότητα της Διερώνας. Προ του...
28 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 14:16

Η εορτή του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στη Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στη Μητρόπολη Λεμεσού

Την περασμένη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού την μετάσταση του Αγίου Ενδόξου, Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα ναό στην κοινότητα Πέρα Πέδι.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην κοινότητα της Διερώνας. Προ του τέλους της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το εθνικό μνημόσυνο του ήρωα Ανδρέα Γεωργίου, που έπεσε σε διαδήλωση κατά των Άγγλων στις 27 Σεπτεμβρίου 1955.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων