06/07/2019 06/07/2019 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, θα τελεσθούν οι εξής εορταστικές εκδηλώσεις: Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 6:00μμ, θα τελεσθεί ο παρακλητικός κανόνας προς τους Άγιους Παϊσιο και Αρσένιο. Την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στις 5 μμ,...
06 Ιουλίου, 2019 - 22:47
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2019 - 22:50

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εορτάζει τον Άγιο Παΐσιο

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εορτάζει τον Άγιο Παΐσιο

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, θα τελεσθούν οι εξής εορταστικές εκδηλώσεις:

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 6:00μμ, θα τελεσθεί ο παρακλητικός κανόνας προς τους Άγιους Παϊσιο και Αρσένιο.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στις 5 μμ, θα προβληθεί το Α’ μέρος της ταινίας «Βίος και Διδαχές Αγ. Παϊσίου Αγιορείτου», στην αίθουσα των κατηχητικών και στις 7:00μ.μ. θα τελεσθεί ο εσπερινός για την εορτή της Αγίας Ευφημίας.

Την επομένη, Πέμπτη 11 Ιουλίου, το πρωί, θα τελεσθεί όρθρος και Θεία Λειτουργία και το βράδυ στις 8:00 μμ θα τελεσθεί πανηγυρική αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Παϊσίου χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού, κ. Αθανασίου.

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 5 μμ, θα προβληθεί το Β’ μέρος της ταινίας «Βίος και Διδαχές Αγ. Παϊσίου Αγιορείτου» και τις 6 μμ, θα ψαλεί ο παρακλητικός κανόνας του Αγίου Παϊσίου.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα πωλείται Κλέφτικο προς 8 ευρώ, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για το δάνειο του ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων