16/08/2020 16/08/2020 Την 15 Αυγούστου η Εκκλησία μας εορτάζει την κοίμηση και μετάσταση της Υπεργιας Θεοτόκου, “η χρυσοκατασκεύαστη και θεοκατασκεύαστη κιβωτός του αγιάσματος… μετακομίζεται σε ανάπαυση χωρίς τέλος” όπως αναφέρει ο Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χοροστάτησε του Εσπερινού στην κοινότητα της Τριμίκλινης, ενώ ανήμερα της εορτής προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην...
16 Αυγούστου, 2020 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2020 - 10:42

Η Κοίμηση της Θεοτόκου στην Λεμεσό

Διαδώστε:
Η Κοίμηση της Θεοτόκου στην Λεμεσό

Την 15 Αυγούστου η Εκκλησία μας εορτάζει την κοίμηση και μετάσταση της Υπεργιας Θεοτόκου, “η χρυσοκατασκεύαστη και θεοκατασκεύαστη κιβωτός του αγιάσματος… μετακομίζεται σε ανάπαυση χωρίς τέλος” όπως αναφέρει ο Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χοροστάτησε του Εσπερινού στην κοινότητα της Τριμίκλινης, ενώ ανήμερα της εορτής προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην κοινότητα των Πλατρών.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νιόλαος την Παρασκευή το απόγευμα χοροστάτησε του Εσπερινού στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας. Το Σάββατο το πρωί λειτούργησε στην κοινότητα του Πύργου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων