26/03/2020 26/03/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού μετά από το διάταγμα που εξέδωσε η Κυβέρνηση της Κύπρου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού που περιορίζει τις μετακινήσεις και την προέλευση των πιστών στου ναούς, θέλοντας να οικοδομήσει και να στηρίξει ψυχικά και πνευματικά όλους τους πιστούς της Μητροπολιτικής περιφέρειας ανακοινώνει: α) Ο Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος θα πραγματοποιεί...
26 Μαρτίου, 2020 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2020 - 15:22

24ωρη αδιάλειπτη προσευχή και 2 ζωντανές εκπομπές

Διαδώστε:
24ωρη αδιάλειπτη προσευχή και 2 ζωντανές εκπομπές

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού μετά από το διάταγμα που εξέδωσε η Κυβέρνηση της Κύπρου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού που περιορίζει τις μετακινήσεις και την προέλευση των πιστών στου ναούς, θέλοντας να οικοδομήσει και να στηρίξει ψυχικά και πνευματικά όλους τους πιστούς της Μητροπολιτικής περιφέρειας ανακοινώνει:

α) Ο Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος θα πραγματοποιεί καθημερινά 2 ζωντανές εκπομπές, μια στην πρωινή ζώνη στις 9:00 – 10:00 π.μ και στην βραδινή ζώνη στις 9:00 – 10:00 με τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις των ακροατών του σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως.

β) Οργανώνει επί 24ώρου βάσεως αδιάλειπτη προσευχή. Έναν συναγερμό προσευχής για να βοηθήσει ο Θεός να ξεπεράσουμε τη δοκιμασία από την πανδημία του κορωνοϊού. Σ ’αυτήν την ακοίμητη αλυσίδα προσευχής που θα γίνεται από τα σπίτια, παρακαλούνται όσοι επιθυμούν υπεύθυνα να ενταχθούν στις ομάδες μιας ώρας προσευχής, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99947136 και να δηλώσουν τη συγκεκριμένη ώρα που μπορούν.

Η προσευχή είναι το μεγαλύτερο πνευματικό όπλο που μπορεί με την χάρη του Θεού να ανατρέψει τα παγκόσμια δεδομένα, να ενισχύσει εμάς, και τους αδελφούς μας και να απαλλάξει τον κόσμο από τη δύσκολη αυτή περίσταση που βρίσκεται.

γ) Θα μεταδίδονται καθημερινά από το Ραδιοφωνικό Σταθμό όλες οι ακολουθίες της εκκλησίας μέσω των Ραδιοφωνικών συχνοτήτων. Μπορείτε ακόμα να συνδεθείτε διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής android, isos και της επίσημης ιστοσελίδας της Μητροπόλεως .

δ) Απευθύνει έκκληση προς όλους να τηρούν με επιμέλεια όλες τις οδηγίες της κυβέρνησης για να συμβάλουν κατά το ανθρώπινο στην αντιμετώπιση της πανδημίας αυτής.

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, σας αναμένει στην αλυσίδα της ακοίμητης προσευχής από τα σπίτια μας υπέρ όλου του κόσμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων