08/11/2019 08/11/2019 Eορτάστηκε η Σύναξις των Παμμεγίστων Ταξιάρχων και Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των ουρανίων αγγελικών Δυνάμεων στην Ιερά Μητρόπολή Λεμεσού. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος την παραμονή της εορτής χοροστάτησε στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Μονοβόλικο. Συμμετείχαν στον Εσπερινό ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, Αρχιμ. Ισαάκ, και πολλοί ιερείς της Μητροπόλεώς ....
08 Νοεμβρίου, 2019 - 16:16

Η Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Η Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Λεμεσό

Eορτάστηκε η Σύναξις των Παμμεγίστων Ταξιάρχων και Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των ουρανίων αγγελικών Δυνάμεων στην Ιερά Μητρόπολή Λεμεσού.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος την παραμονή της εορτής χοροστάτησε στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Μονοβόλικο. Συμμετείχαν στον Εσπερινό ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, Αρχιμ. Ισαάκ, και πολλοί ιερείς της Μητροπόλεώς . Στον Εσπερινό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδίων, κ. Νίκος Αναστασίου και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κάτω Πολεμιδίων. Ανήμερα της Εορτής ο Μητροπολίτης λειτούργησε στον ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην κοινότητα της Παρεκκλησιάς.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος την Πέμπτη το βράδυ χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ναό της κοινότητας Σουνίου. Την επομένη Παρασκευή προεξήρχε της θείας Λειτουργίας στον ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Μονοβόλικο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων